Left Fortsätt shoppa
Du beställer

Din varukorg är tom

Andra har köpt
314 kr 349 kr

Om ZooOne & Framnäs ZOO

 ZooOne  är Sveriges blivande största, Onlinebutik  som erbjuder det bästa för dig och ditt djur. Vårt sortiment är noga utvalt och innehåller allt ditt husdjur kan tänkas behöva. Sortimentet är brett och prisvärt och du hittar välkända varumärken av högsta kvalitet. 

Vi har även fysisk butik på Framnäs Köpcenter i Lidköping .  Ett besök hos oss ska ge dig en härlig upplevelse fylld av glädje och inspiration.

Sortiment

Du kan lita på att produkter du köper hos  ZooOne&Framnäs ZOO.

i vår fysiska butik  finns produkter för:

Hund

Katt

Smådjur

Fågel

Akvariefiskar

Reptiler

 

Service, trygghet & goda råd

ZooOne & Framnäs ZOO grundades 2021. Vi har många års erfarenhet i branschen. Därför kan du alltid vara säker på att vi erbjuder det bästa till ditt husdjur.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du handlar hos oss. Du kan lita på att du får det du förväntar dig av oss. Du är alltid varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundservice om du har frågor eller behöver rådgivning.

I Vår Fysiska butik som ligger på Framnäs Köpcenter i Lidköping (Framnäs ZOO) hittar du PälsAns Trim som ger ditt husdjur en underbar spa-upplevelse. Duktig hundfrisör som erbjuder trimning, klippning, bad, kloklippning och utredning av tovor.

Bästa priser

Vi på Zoo One Skara AB & Framnäs ZOO vill erbjuda dig bästa produkt priset. Därför samarbetar vi med Största Leverantörer från Sverige. Även från Europa. Det vill säga att en del av dina ordrar kommer att skickas direkt från våra avtalade lager i Europa.

 

Butiksbesök

Handla med 640 kvm;

Vi har ett stort urval av fisk, akvarium. Foder och tillbehör för fisk, reptil, små djur, fåglar, hund och katt. Några av våra starkaste varumärken: Royal Canin, Bozita / Robur, Sp Hills, PurinaProplan, Halla Pettfood, Iams, Eukanuba, Orijen & Acana, Arion, FourFriends, Monster, EverClean & Monster Kattsand och mycket mer.

Här välkomnas du av vår fantastiska personal, alla med olika djurintressen. Vårt mål är att det ska vara roligt för dig som kund att ZooOne´s Fysiska butiker

  •  Zoo One Skara AB(Coop området)  
  •  Framnäs ZOO i Lidköping.

Våra medarbetare har kompetens och brinner för att få dela sin kunskap med dig.

Tveka inte att ställa frågor om du undrar något.