Left Fortsätt shoppa
Du beställer

Din varukorg är tom

Andra har köpt
314 kr 349 kr

Laxolja 1000Ml

237 SEK 279 SEK
Inklusive Moms
Artikelnummer ima-721-1040

Jungfru, Rå och Ren, Hållbar, Färsk, Naturlig, Väls makande, Minimal lukt.

Superfärsk, rå, norsk l axolja, utvecklad för att ge husdjur en naturlig, luktfri fiskolja. H&a ring;llbart inköp av utvalda råvaror. Oljan är varsamt separ erad från laxkött (spill från laxfiléer) vid l&aring ;g temperatur. Salmoil Pet kombinerar de naturliga fördelarna med r&ari ng; olja med renheten från raffinerad olja. Det ursprungliga inneh&ari ng;llet av antioxidanter och vitaminer är bibehållen och smak, do ft och utseende är som hos raffinerad olja.

Vissa fa ktorer bidrar även till att förbättra effekten. EPA/DHA/DPA & auml;r de mest oxidativa och de hälsosammaste fettsyrorna.

 

Salmoil Pet har superfärskhet, måttliga nivåer EPA/D HA/DPA och ett naturligt högt innehåll av astaxantin (verkar som antioxidant), vilket resulterar i en delikat olja med neutral smak/doft och fördelarna från fisk.

Biomega Salmoil Pet prod uceras inom 48 timmar vid låg temperatur. Till skillnad från m&a ring;nga andra fiskoljor har Salmoil Pet livsmedelskvalitet genom hela proce ssen från den levande laxen till den levererade oljan. Lång erfa renhet och unik produktionsteknik har kontinuerligt förbättrat den här produkten till att bli det föredragna valet av laxolja till d jur. Användning: Fyll i flaskor, i pressat eller blött djurfoder.< /p>

Undvik direkt solljus, förvara mörkt och vid j& auml;mn temperatur.

Tillsatta naturliga antioxidanter: 10 00 PPM, Duralox (rosmarin + askorbinsyra).

Sammansät tning: Fria fettsyror <2 %, vatten och föroreningar <0,5 %, f&aum l;rg röd-orange, EPA (20:5 n-3) 2-3 %, DHA (22:6 n-3) 3,5-5 %, DPA (22: 5 n-3), ALA 18:3 n-3) 4-5 %, total Omega-3 13-15 %, total Omega 6 13-15 %, s umma PUFA 27-30 %, totalt mättade fettsyror 13-15 %, totalt enkelom&aum l;ttade fettsyror 50-55 %, fritt astaxantin 4 mg/kg, totox <15.

&nb sp;

Näringsinformation per 100 ml (92 000mg):
Ener gi 828 kcal
Mättat fett 13 800 mg
Totalt Omega-3 fettsyr or 13 800 mg
EPA 2 760 mg
DHA 4 600 mg
DPA 1&n bsp;840 mg
Andra Omega-3 fettsyror 4 600 mg
Andra fettsyror 6 9 000 mg
Antioxidanter 92 mg eller 180 mg (på begäran)< /p>

Rekommenderat dagligt antal (ml / dag):

Laxolja

Hundens vikt

(kg)

( ml)

0-5

2,5

5-10

5

10-20

td>

10

20-30

15

30-40

20

40-5 0

25

50-100

30< /p>

> 100

50

____________________________________________ _________________

Virgin, Crude and Pure, Sustainab le, Fresh, Natural, Palatable, Minimal smell.

Superfresh, crude, Norwegian Salmon Oil; designed to give pets a natural, odorless fish oil. Sustainable sourcing of selected raw materials. The oil is gently sepa rated at low temperature from salmon meat (offcuts from salmon filets). &nbs p;Salmoil® Pet combines the natural advantages of crude oil, with the pu rity of refined oil. The original content of natural antioxsidans and vitami ns are contained, and the taste, smell and appearance as refined oil.

 

Even more, some factors contribute to enhance the effect. EPA/D HA/DPA are the most oxidative, and the healthy fatty acids.

Salmoil® Pet has superfreshness, moderate level of EPA/DHA/DPA and a natural high content of Astaxantin (acting as antioxidant); resulting in a d elicate oil with neutral taste/smell and the benefits of fish.

 < /p>

Biomega Salmoil® Pet is produced within 48 hrs at low temperature. Unlike many other fish oils, Salmoil® Pet has food grade quality throug hout the process from the living salmon to the delivered oil. Long experienc e and unique production technology has continously improved this product to be the preferred choice of salmon oils to pet. Application: Filling in bottl es, In extruded, and in moist pet food.

Avoid direct sunl ight, store dark, and at stable temperature.

Natural anti oxidant added: 1000 PPM, Duralox (Rosemary + Ascorbic Acid)

Typical composition: free fatty acids <2,0 %, water and impurities &lt ;0,5 %, colour red-orange, EPA (20:5 n-3) 2-3 %, DHA (22:6 n-3) 3,5-5 %, DPA (22:5 n-3), ALA 18:3 n-3) 4-5 %, total Omega-3 13-15 %, total Omega 6 13-15 %, sum PUFA 27-30 %, tot. sat. fatty acids 13-15 %, tot. mon. fatty acids 5 0-55 %, free astaxantihin 4 mg/kg, totox <15.

Nutritio nal information per 100 ml (92 000 mg):
Energy 828 kcal
Total fat 92 000 mg
Saturated fat 13 800 mg
Total Omega-3 fat ty acids 13 800 mg
EPA 2 760 mg
DHA 4 600 mg
D PA 1 840 mg
Other Omega-3 fatty acids 4 600 mg
Other fat ty acids 69 000 mg
Antioxidants 92 mg or 180 mg (upon request)